PÄIVITETTY 10.02..2012 / Updated on 10.th February 2012   

 

MEILLÄ ON VAPAITA RAGDOLL WAUWASIA; SEKÄ LEMMIKKI- , ETTÄ NÄYTTELYKASTRAATTITASOISIA UROS JA NAARAS VAUVASIA. Suomeen myyn kasvatustasoisia vauvasia ainoastaan rekisteröidyille vastuuntuntoisille kasvattajille, jotka ovat luotettavia ystäviäni. 

Jos kiinnostuit, soittele tai meilaile, niin saat lisää infoa.    Puh:  040 4191532      /  tiinaparkkila@gmail.com

NÄET vapaiden riepuvauvojen ja vapaana olevien aikuisten kuvia KUVIA MYÖS TIINA PARKKILAN JULKISISSA PICASAWEBIN VERKKOALBUMEISSA    

 

WATTUWARPAAN LASZMANTELI IIWARI, sininen bicolor uros, näyttelykastraatti / lemmikki / BREEDER

                                                                                                          

 

WATTUWARPAAN LASZMANTELI IITA, sininen bicolor naaras, LEMMIKKI


WATTUWARPAAN LASZMANTA SIRKKA, sininen bicolor naaras, / CORRECT MARKINGS, BREEDER


WE HAVE BREEDER QUALITY BABIES AVAILABLE... 

If You feel intrested of our precious darlings, please don't hesitate to take contact ! I will give more info and send some new pics, too.            tiinaparkkila@mail.com    or by phone +358404191532. 

PICTURES OF AVAILABLE BABIES ARE AT PICASAWEB  and also at FACEBOOK  under profile of Tiina Parkkila Wattuwarpaan Ragdolls  (Albums / show all albums)


WATTUWARPAAN LASZMANTELI IIWARI, blue bicolor male, correct markings, BREEDER

WATTUWARPAAN LASZMANTA SIRKKA, blue bicolor female, correct markings, BREEDER

WATTUWARPAAN LASZMANTA SANTERI, blue bicolor male, small blue spot in hindleg & frontleg, BREEDER

WATTUWARPAAN LASZMANTA SULO, blue bicolor male, correct markings, BREEDER

WATTUWARPAAN LASZMANTA SEPPO, blue bicolor male, small blue spot in other frontleg, BREEDER   

   

 Kaikki vauvelit ovat terveystestatuista, terveiksi todetuista, hyväluonteisista vanhemmista. Annan 3v takuun ragdollien perinnöllisiä sairauksia (HCM ja PKD) vastaan.

Luovutettaessa kaikki riepupennut on hellitty ja hoidettu rakkaudella varsin perusteellisesti. Jokainen pumpelo on  rokotettu,  madotettu 5-6 x, tunnistemerkitty mikrosirulla, eläinlääkäritarkastuksessa terveeksi havaittu, sekä rekisteröity. Luovutushetkellä saat mukaasi vauvelin lisäksi todistuksen rekisteröinnistä, ruokaa ja tykötarpeita sisältävän pentupaketin, vastuuntuntoisen kasvattajan tuen ja turvan niin myötä- kuin vastamäessä koko riepumaakarin eliniäksi ja mielellään pidemmäksikin ajaksi.    =)))

Panostan todella paljon siihen, että jokainen kultapumpula saa meillä WALTAWASTI osakseen huomiota, hellyyttä ja rakkautta, päivittäiset leikkihetket, terveellistä monipuolista ruokaa ja riittävän levon, jota pentu tarvitsee kehittyäkseen hyvin. Perheeseemme kuuluu riepumakarien lisäksi myös 3 suurta lempeää koiraa, eli kiltit jättikokoiset turjakkeet ovat entuudestaan tuttuja heille.

Soittele tai meilaa rohkeasti, niin kerron mielelläni enemmän näistä sydämenvaltaajista, niin pääset valkkaamaan omasi.   Kerrothan itsestäsi, perheestäsi, elämäntilanteestasi, elinolosuhteistasi, lemmikkihistoriastasi, miksi haluat uuden perheenjäsenen... jne.

 

Jokainen kultapallero on minulle todella rakas meiltä lähtiessä ja minua kiinnostaa tietää, millaisen kodin olisit valmis tarjoamaan sydämenvaltaajalle.

Puh:  040 419 1532     24h/vrk      email: tiinaparkkila@gmail.com